BLOG

如 果 生 活 忙 得 連 維 持 一 個 月 記 也 不 行 , 那 生 活 還 有 意 義 嘛 ?

最 近 心 情 總 是 很 壞 。 有 太 多 不 好 或 麻 煩 的 事 接 二 連 三 發 生 了 。 無 論 在 家 庭 , 在 學 校 , 或 在 工 作 上 。

這 刻 想 住 在 深 山 , 可 以 好 好 咆 哮 一 下 。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: