恐 佈

今 早 絕 對 是 恐 佈 的 一 個 早 上 。 絕 對 恐 佈 。 好 在 有 救 命 思 人 周 賓 在 十 時 半 打 電 話 給 我 , 不 然 必 死 無 疑 。 最 後 恐 佈 也 在 情 況 不 太 壞 的 情 況 之 下 結 束 了 。

"gnome.org is being moved"

本 來 有 一 堆 libgsf 及 goffice 的 改 動 想 在 今 天 commit , 可 是 就 如 該 頁 所 說 , CVS 暫 時 只 維 持 anonymous access , 暫 時 不 做 罷 。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: