下 雪

"I rides a bike to send my girl friend to work. the snow is small like sands, or sugar. at noon it changes to feather"

這 是 16 號 李 強 和 我 在 MSN 聊 天 的 其 中 一 句 話 。 他 在 北 京 , 那 天 早 上 下 雪 了 。 情 境 是 多 麼 的 浪 漫 。 一 輩 子 都 在 香 港 的 我 , 實 在 連 幻 想 也 感 到 吃 力 。 (本 來 我 拜 託 了 李 強 幫 我 拍 點 照 , 他 說 如 果 第 二 天 還 在 下 的 話 就 沒 有 問 題 , 可 惜 第 二 天 不 再 下 了 。 聽 他 說 這 已 經 是 中 國 連 續 第 九 個 暖 冬)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: