Yao Ming + T-Mac – Steve Francis – Cuttino Mobley – Kelvin Cato ?

結 果 還 是 Piston 勝 了 。 看 過 在 The Palace 的 慶 祝 片 段 , 愈 來 愈 喜 歡 Pistons , 特 別 是 Ben Wallence : 沈 實 、 有 鬥 志 、 無 花 巧 、 不 貪 功 , 值 得 學 習 。

今 天 是 端 午 節 , 中 午 在 宿 舍 起 來 已 後 , 呆 了 一 會 , 又 回 到 實 驗 室 , 繼 續 慢 半 拍 的 工 作 , 有 了 一 點 點 進 度 :

其 實 只 是 IMM Face DB 的 Mean Shape 及 Aligned Shapes , 連 PCA 還 未 有 , 老 實 點 即 是 沒 進 度 。

回 家 吃 晚 飯 , 但 沒 有 吃 粽 , 一 點 兒 也 不 像 過 節 , 生 活 愈 來 愈 苦 悶 了 。

現 在 給 最 近 看 了 的 電 影 評 分 :

明 日 之 後 – 8
鬼 來 電 – 8
Troy – 7
7 years in Tibet – 7

李 強 傳 了 幾 集 「Friends」 給 我 , 日 前 剛 剛 看 了 傳 給 我 的 第 一 集 。 沒 有 字 幕 , 看 得 蠻 吃 力 , 但 算 是 幾 好 笑 , 就 當 是 練 習 聽 英 語 吧 。

今 天 回 到 實 驗 室 , 剛 剛 坐 下 時 , 我 不 在 意 去 了 http://www.nba.com/rockets , 看 到 大 標 題 「T-Mac On The Way」 :

Reports are circulating that the Rockets and Orlando Magic have agreed on a trade that would land Tracy McGrady in Houston and send Steve Francis , Cuttino Mobley and Kelvin Cato to Orlando…………
Jeff Fried , Francis 's agent , told the Houston Chronicle earlier Monday that Rockets general manager Carroll Dawson told him the trade was not complete but was close.

大 件 事 了 , Yao Ming + T-Mac – Steve Francis – Cuttino Mobley – Kelvin Cato 會 是 怎 樣 的 呢 ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: